Bijgewerkt: 19 april 2024

Poppenspel 'Freddie en de Worstenkoning' in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
19-03-2016

'Freddie en de Worstenkoning' is een prachtig poppenspel van theater Gaffel & StoryBasedMedia over vriendschap, verlangen en vrijheid. Theater Gnaffel behoort tot de top van poppentheatergezelschappen in Nederland!



Freddie is een echte zwerfhond. Hij is altijd met zijn maat Bob op pad. Totdat Freddie wordt gevangen en in het asiel terechtkomt. Hij vindt het vreselijk om opgesloten te zitten. Gelukkig is daar Bibi; een woeste kleuter. Zij wil Freddie dolgraag hebben. Het valt alleen niet mee om Bibi’s huisdier te zijn. Freddie moet stilzitten, zich laten borstelen en kunstjes leren. Op een dag zetten Bibi en Freddie de hele slagerij op zijn kop. Dat blijft natuurlijk niet zonder gevolgen. Freddie moet terug naar het asiel en Bibi krijgt huisarrest. Of lukt het hun om aan hun straf te ontkomen?

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen al van tevoren de avonturen van Freddie beleven via de zogenaamde SwipeStories. Dit zijn voorleesverhalen, die als gratis App te downloaden zijn. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.freddiessite.com De voorstelling Freddie en de Worstenkoning is te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag 27 maart 2016, aanvang 14.30 uur. Toegangsprijs € 8. Reserveren kan via 020-6450439, of via www.amstelveenspoppentheater.nl



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.