Bijgewerkt: 31 mei 2020

Praat met de Raad op 24 november 2011

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
11-11-2011

Op donderdag 24 november 2011 is de bijeenkomst Praat met de Raad. De gemeenteraadsleden willen deze keer graag met de inwoners van Amstelveen in gesprek gaan over onze stad. Wat gaat er goed in Amstelveen? Waar bent u trots op? En welke punten ziet u die beter of anders zouden kunnen?

Praat met de Raad wordt een paar keer per jaar door de gemeente georganiseerd, deze keer in samenwerking met het Wijkplatform Keizer Karelpark. Tijdens Praat met de Raad kunnen alle inwoners van Amstelveen op een informele en laagdrempelige manier het gesprek aangaan met de raadsleden. Wilt u de raadsleden wijzen op bepaalde zaken, of uw mening geven over wat er goed gaat en beter kan in Amstelveen? Kom dan naar Praat met de Raad!

Praat Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

De raadsleden van D66 tijdens de Praat met de Raad bijeenkomst op 17 februari 2011


Tijdens Praat met de Raad kunt u vrijblijvend in gesprek gaan met de raadsleden. U kunt daarnaast ook de microfoon pakken en gebruik maken van de mogelijkheid om alle aanwezigen kort toe te spreken. U heeft in dat geval twee minuten de tijd om uw standpunt voor het voetlicht te brengen.

Waar en wanneer

Praat met de Raad wordt op 24 november 2011 gehouden in de Buurtkamer aan de Van der Hooplaan 180. De bijeenkomst is van 20.00 tot 21.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur). Aanmelden vooraf is niet nodig.  Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.