Bijgewerkt: 24 september 2020

Premiere van 'Isabella Frikadella' in het Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Poppentheater Amstelveen
08-03-2012

Op zondag 18 maart 2012 is de feestelijke première van 'Isabella Frikadella' in het Amstelveens Poppentheater ! De mooie kikker Isabella houdt van lekker eten en dan vooral heel vaak chips en friet met frikadellen! Maar ze mag niet dikker worden. Samen met de kinderen gaat Isabella op zoek naar wat wel gezond is , zodat ze weer fit wordt. Dan kan de ooievaar haar niet meer zo gauw pakken en kan ze trouwen met haar grote liefde!

kwadraat  Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2012)

'Isabella Frikadella'


Isabella Frikadella is een voorstelling met mooie, grote en kleurrijke poppen, waarin op een humoristische manier informatie wordt gegeven over gezonde voeding en beweging. Speciale activiteit voor alle bezoekers van het Amstelveens Poppentheater op de feestelijke premièredag: Hoeveel kikkers tel jij in het Poppentheater?

Tel voor de voorstelling alle kikkers die je in de foyer van het theater ziet . Schrijf deze op het kaartje en lever deze in bij de kassa. Wie weet, win jij dan twee vrijkaartjes! (bij meerdere juiste antwoorden wordt er een winner geloot). Voor kinderen van 6 tot 10 jaar.

Toegangsprijs voorstelling  € 8,50. Aanvang: 14.30 uur. Telefonisch reserveren kan op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nl  Lees meer over de voorstelling op de site van Theater KwadraatAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.