Bijgewerkt: 20 januari 2021

Presentatie 'Geef inbrekers geen kans!'

Nieuws -> Politie

Bron: ABN AMRO Amstelveen
27-10-2011

De regiopolitie Amsterdam-Amstelland geeft een presentatie met tips en adviezen om woninginbraak te voorkomen. Zij tonen aan de hand van een buurtscan de inbrekersgevaarlijke plekken in uw woonplaats en zij laten aan de hand van een filmpje zien welke impact een woninginbraak op u (en uw gezin) kan hebben.

De gemeente Amstelveen licht de mogelijkheden toe om subsidie aan te vragen voor preventieve maatregelen. Daarnaast zal erkend preventiebedrijf Probin Aalsmeer aanwezig zijn om u uitleg te geven over de verschillende preventieproducten en Kluiszorg Nederland om u te informeren over de diverse gecertificeerde kluizen.

In samenwerking met Gemeente Amstelveen organiseert ABN AMRO Amstelveen een preventiebijeenkomst waarvoor wij u van harte uitnodigen. Deze preventiebijeenkomst vindt plaats op:

Zaterdag 5 november 2011 van 10.00 uur tot 14.00 uur bij ABN AMRO Rembrandtweg 6 te Amstelveen

Voorkomen is beter dan genezen, maar mocht u toch financieel benadeeld zijn door diefstal, brand, of storm dan zorgt de schadeservice van ABN AMRO ervoor, dat uw schade snel wordt hersteld. Bij de opstal- en inboedelverzekering bijvoorbeeld, garandeert ABN AMRO dat binnen twee uur na uw melding een schadebedrijf contact met u opneemt voor een afspraak, of een noodreparatie op dezelfde dag.

U hoeft dus niets te regelen of voor te schieten. Niet voor niets waarderen klanten de schadeservice van ABN AMRO met een zeer hoog cijfer. In 2009 was dat een 7,9 (bron: klanttevredenheidsonderzoek 2009, Market Response). Neem tijdens de preventiebijeenkomst uw verzekeringspolissen mee voor een vrijblijvende, gratis, verzekeringsscan.

Indien u n.a.v. deze preventiedag een inboedel-, opstal- of autoverzekering afsluit, ontvangt u gratis een rookmelder. Met vriendelijke groeten, Gemeente Amstelveen Regiopolitie Amsterdam-Amstelland Probin Aalsmeer Kluiszorg Nederland ABN AMRO AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.