Bijgewerkt: 9 maart 2021

Producten van de Amstelveense weekmarkt thuis laten bezorgen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
19-02-2021

Vanaf vrijdag 5 maart 2021 kunnen verse producten van de Amstelveense weekmarkt tegen een vergoeding ook thuisbezorgd worden. Dit kan via de nieuwe service BezorgBakkie.nl. Inwoners kunnen al hun boodschappen doen bij verschillende kramen in één bestelling.

In deze tijd is het soms lastig om zelf naar de markt te gaan of alle gewenste producten mee naar huis te nemen. Inwoners kunnen nu hun bestellingen plaatsen op www.bezorgbakkie.nl bij de ‘digitale’ kramen. Ook kunnen ze hun bezorgmoment uitkiezen en afrekenen via de beveiligde betaalmethode en dan worden de producten op het aangegeven moment bij het adres afgeleverd.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2020)

Een deel van de weekmarkt van Amstelveen aan de Rembrandtweg op 31 januari 2020


Floor Gordon (D66) wethouder Economische Zaken: 'Goed dat in deze tijd verse producten direct van de weekmarkt bij de mensen thuis kunnen worden gebracht. Met name voor een groep inwoners die niet naar de markt durven in verband met corona of voor wie de boodschappen te zwaar zijn is dit een goede oplossing.'

Inwoners kunnen hun bestellingen de hele week opgeven en laten bezorgen op de marktdag. Bestellingen kunnen digitaal 24/7 geplaatst worden. En er is een keuze voor twee bezorgmomenten op de marktdag zelf. Het gaat om verse producten direct van de kraam en de bezorgkosten zijn 5,95 euro. De bezorging kan plaatsvinden in Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel en Buitenveldert. BezorgBakkie bezorgt de gekochte producten tijdens de marktdag tussen 10.00 en 14.00 uur, en tussen 14.00 en 18.00 uur.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.