Bijgewerkt: 21 januari 2021

Proefrijden met een elektrische auto van de gemeente Amstelveen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
08-09-2015

De gemeente Amstelveen nodigt u uit om op zaterdag 19 september 2015 tussen 10 en 12 uur naar het raadhuis te komen om op het Raadhuisplein in één van de elektrische auto's van de gemeente een proefrit te  maken.

Op zaterdag 19 september organiseert Natuur & Milieu de tweede landelijke Instapdag elektrisch rijden. Het doel is om zoveel mogelijk mensen te laten kennismaken met elektrisch rijden. Tijdens de Instapdag krijgen eigenaren van elektrische en hybride auto’s de mogelijkheid deze aan buren, vrienden en kennissen te demonstreren.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Introductie van de eerste elektrische auto's van de gemeente Amstelveen voor de gemeentewerf aan Langs de Werf 10 in mei 2012


De gemeente Amstelveen vindt het net als Natuur & Milieu belangrijk, dat zoveel mogelijk mensen op een laagdrempelige manier kunnen kennismaken met elektrisch rijden en stelt ook een aantal elektrische auto’s ter beschikking. Met een elektrische, of hybride auto bespaart u niet alleen brandstofkosten, maar kunt u ook profiteren van belastingvoordelen en subsidies. Zie www.rvo.nl , www.autoenfiscus.nl . Wilt  u ook uw elektrische auto, of hybride auto showen? Kijk dan op www.instapdag.nl  voor meer informatie en doe mee.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.