Bijgewerkt: 22 februari 2020

Programma bibliotheek najaar 2012

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
24-07-2012

Start kaartverkoop najaar 2012

De kaartverkoop voor de activiteiten, welke de bibliotheek organiseert in september start op 1 augustus. Het Najaar2012 programma start op 2 september met het Vierluik Lucebert, waarbij o.a. zijn kleinzoon zorgt voor een muzikaal intermezzo.

Lucebert Amstelveen
(Bron Bibliotheek Amstelland - 2012)

De door Lucebert getekende omslag van het boek van Paul van Capelleveen, 'Lucebert drukwerk voor anderen'


Op 15 september 2012 tijdens het Stadspleinfestival kunt u in de bibliotheek de Rijksmuseum Roadshow bezoeken. In het voorjaar 2013 gaat dit museum weer open en deze middag ziet u al hoe het er uit gaan zien en wat er allemaal verandert is. Op 19 september komt Marcel Verhoeven naar de bibliotheek Stadsplein met Mysteries van Berlijn. Wegens het enorme succes van de e-readers is er op 29 september weer een voorlichtingssessie in de bibliotheek. Hier komt u te weten waar u vooral op moet letten als u een e-reader wilt aanschaffen.

Op 26 september start ook weer de succesvolle cursus Creatief Schrijven 1 van Hetty Kleinloog. In zeven lessen van elk 2,5 uur leert u de kneepjes van het schrijversvak. Kaarten voor de september activiteiten zijn vanaf 1 augustus te bestellen in de bibliotheek, of online via www.debibliotheekamstelland.nl. Hier leest u ook alles over de inhoud van de programma’s.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.