Bijgewerkt: 28 mei 2020

RTV-Amstelveen begint met een sportprogramma

Nieuws -> Informatief

Bron: RTV-Amstelveen
02-02-2011

Sportcafé op de buis

Een tv-programma over de sport in Amstelveen. Het zal in 2011 werkelijkheid worden. RTV Amstelveen heeft het initiatief van·SportAmstelveen.nl omarmd. Medio dit jaar moet het 'Sportcafé' een feit zijn.

Het programma 'Sportcafé', dat maandelijks op de buis komt en vele malen zal worden herhaald, wordt een zogeheten 'infotainment' programma, oftewel is méér dan een praatprogramma alleen. Zo zullen er naast de interviews met de gasten ook kleine demonstraties worden gehouden en films worden vertoond.

De inhoud van het programma is heel divers: van breedte-tot topsport en van de ontwikkelingen in de sport tot het verenigingsleven. Doel is de kijker tot sport aan te zetten. Verder is het een mooi podium voor de gemeente en sportverenigingen.

Het programma zal 45 minuten duren. De locatie waar uitgezonden wordt, is nog onbekend. Het programma is een idee van de ‘bekende’ Amstelveners Frits Suèr (o.a. AVRO’s Sportpanorama) en Maarten Bax (o.a. AT5 en RTV Noord-Holland).

* Analoog wordt medio 2011 digitaal, waardoor het bereik naar +/-50% gaat.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.