Bijgewerkt: 22 januari 2021

Rabobank Amstel en Vecht directeur overhandigt gelaatsscherm aan horecaondernemer

Nieuws -> Informatief

Bron: Rabobank Amstel en Vecht
06-06-2020

Op 5 juni 2020 heeft Uğur Pekdemir, directievoorzitter van Rabobank Amstel en Vecht, enkele dozen Face Shields overhandigd aan Daan Kroone, Amstelveense horecaondernemer en voorzitter Koninklijke Horeca Nederland Amstelland. “Veel beroepsgroepen zijn weer aan de slag en met het Face Shield kunnen zij een veilige situatie creëren. En gelukkig blijft hun 'service with a smile’ nog steeds zichtbaar!’ aldus Pekdemir. Mocht je zo’n Face Shield nodig hebben voor je beroepsuitoefening meld je dan bij Day Foodbar op het Stadsplein 52 in Amstelveen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2020)

Uğur Pekdemir directievoorzitter van Rabobank Amstel en Vecht met Daan Kroone eigenaar van Day Foodbar en voorzitter Koninklijke Horeca Nederland Amstelland en het gelaatscherm (Face Shield)


Een gelaatsscherm, een persoonlijk beschermingsmiddel (PBM= Personal Protective Equipment), is bedoeld om het hele gezicht van de drager (of een deel ervan) te beschermen tegen gevaren, zoals vliegende voorwerpen en puin, chemische spatten in laboratoria of in de industrie of mogelijk besmettelijke materialen in dit geval het coronavirus.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.