Bijgewerkt: 4 juni 2020

Rabobank adverteert op passagiersbruggen Schiphol

Nieuws -> Schiphol

Bron: Amsterdam Airport Schiphol
01-02-2010

Amsterdam Airport Schiphol en Rabobank hebben recent een overeenkomst getekend waarin Rabobank exclusiviteit heeft verkregen om te adverteren op de negentig passagiersbruggen op Schiphol.

Hiermee zijn twee jaar lang reclame uitingen van de Rabobank prominent te zien, aan zowel de binnen- als buitenzijde van de passagiersbruggen. De reclame uitingen zijn nu al op diverse pieren te zien en binnen enkele weken op alle passagiersbruggen.

Gary Mey, Sales Director Schiphol Media:"Wij zijn erg verheugd dat we in Rabobank een nieuwe partner hebben gevonden die volledig aansluit bij de merkwaarden van Schiphol. Als Nederlands bedrijf met internationale ambities kan Rabobank, met Schiphol als crossmediaal podium, haar autoriteit en ambities fraai communiceren en krachtig uitdragen".

Chris Abbenhuis, Directeur International Services:"Met vestigingen in meer dan 46 landen is Rabobank een bank met internationale kracht en ambitie. Nederlandse bedrijven met internationale activiteiten kunnen rekenen op het eigen buitenlandse netwerk van de Rabobank. Schiphol is een plek met een bijzondere internationale dynamiek en daardoor voor ons een zeer interessante plaats om met onze doelgroep te communiceren."

Schiphol Media exploiteert en beheert de reclamemogelijkheden op Schiphol in de terminal, op het luchthaventerrein en het wegennet rond de luchthaven. Daarnaast ontwikkelt Schiphol Media nieuwe promotiemiddelen en -activiteiten die aan klanten worden verhuurd.

Het doel is de beperkte ruimte voor reclame op de luchthaven zo goed mogelijk te benutten. Op plekken waar dat kan worden de objecten dan ook dynamisch gemaakt, bijvoorbeeld door toepassing van digitale schermen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.