Bijgewerkt: 21 augustus 2019

Radio uitzending 'Een Amstelveen' is gestopt

Nieuws -> Informatief

Bron: Conchita Willems
20-01-2013

'Tranen zijn signalen, van leven en gevoel
Vreugde en verdriet, openen je doel
Menselijkheid ervaren, is geen wollig doen
Het hart van eenheid zien met een dikke zoen
Droog nu maar je tranen, liefde is jouw thuis
De zon achter wolken verwarmt jouw huis'

Saamhorigheid, respectvol gedrag, mededogen in de samenleving en ontwikkeling van jong en oud waren onze programmadoelen. Deze missie blijft ons bewegen. Iedereen bedankt die heeft mee gewerkt aan totstandkoming en verspreiding van Eén Amstelveen in de samenleving.

Redactie Eén Amstelveen

Eén Amstelveen, was een radioprogramma van RTV-Amstelveen. De uitzendingen begonnen in augustus 2009 en waren gepresenteerd door Conchita Willems en ging over de centrale vraag: Hoe kunnen we sociale cohesie bevorderen in Amstelveen?

conchita Amstelveen
(Foto C. Willems - 2012)

Conchita en Kees Willems in de radiostudio in 2012


Maandelijks lichtte het programma een thema uit en werden er gasten in de studio uitgenodigd om hun verhaal te doen. Eerdere thema’s waren: 'Onze migranten', 'Sociale buren zijn gelukkiger', 'Eenheid van geloven', 'Veilig verkeer Amstelveen', 'Wat betekent vrijheid?', 'Vrouwen in Amstelveen', 'Tienerwerk, 'Zorg voor onze ouderen', 'Babygebaren' enz.

Kees Willems (studiowerk) en Tijmen Brom (geluidstechnicus) ondersteunden Conchita bij het maken van de radio-uitzendingen.

Door het ernstige conflict tussen de verschillende redacties en het bestuur van de Stichting RTV-Amstelveen stopte ook op 17 januari 2013 de redactie 'Eén Amstelveen' met het maken van radioprogramma’s.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.