Bijgewerkt: 11 augustus 2020

Rode Kruis Amstelveen deelnemer Dag van de Dialoog

Nieuws -> Informatief

Bron: Rode Kruis Amstelveen
25-10-2012

De Nationale Week van de Dialoog is een initiatief van de Stichting Nederland in Dialoog en vindt van 1-10 november plaats in 86 gemeenten verspreid over Nederland. Tijdens de 5de Nationale Week van de Dialoog start Amstelveen op 1 november met een stadsdialoog onder het motto ‘Crises, wat kun je ermee?’. Op 1 november 2012 kunt u op meer dan tien locaties in Amstelveen meepraten. Zo ook in het Rode Kruis gebouw, Hueseplein 15 van 10.00 -12.00 uur.

rode kruis Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Het Rode Kruis gebouw, Hueseplein 15 Amstelveen


Crisis manifesteert zich in allerlei vormen, ervaringen en intensiteit en raakt elke Amstelvener op een andere manier. Door het uitwisselen van verhalen, dromen en beoogde acties, is dialoog een verrijkende ervaring voor alle deelnemers. Iedereen mag deelnemen, voor beter begrip van elkaar en meer ontmoeting in de buurt.

Yeter Tan (voorzitter Rode Kruis Amstelveen, tafelorganisator en gespreksleider): “Ieder mens maakt in zijn leven crises mee. Daarover wisselen de deelnemers van gedachten in een persoonlijk en respectvol gesprek. Op deze Dag van de Dialoog maken Amstelveners tijd voor een goed gesprek. 

Geweldig, dat op meer dan 10 locaties in Amstelveen hierover wordt gepraat. Zo ook in het Rode Kruisgebouw in Amstelveen willen we crisis op een positieve manier onderzoeken. Wat heb je aan een crisis? Bijvoorbeeld als reflectiemoment, kans of inspiratie? Maakt crisis creatief?

U bent van harte welkom om deel te nemen aan een dialoogtafel, in het Rode Kruisgebouw of op één van de andere locaties. Kijk voor meer informatie op  www.amsterdamdialoog.nl/amstelveen  . Wilt u in het Rode Kruis gebouw aan de dialoog deelnemen dan kunt u zich aanmelden via: voorzitter@rodekruisamstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.