Bijgewerkt: 24 september 2020

Rode Kruis Amstelveen krijgt hulp van het bedrijfsleven

Nieuws -> Informatief

Bron: Yeter Tan
01-10-2012

De afdeling Amstelveen van het Nederlandse Rode Kruis, gevestigd aan Hueseplein 15. De afdeling heeft hulp gekregen van drie verschillende partijen om haar wens 'nieuwe werkplekken op kantoor te realiseren' in vervulling te laten gaan.

Één organisatie, die anoniem wil blijven heeft 3 nieuwe computers gesponsord. Paul van Haastrecht heeft de bijbehorende software ’geschonken. Het bedrijf Encaps B.V. heeft de hard- en software geïnstalleerd, en draagt in de toekomst zorg voor ondersteuning en het preventieve onderhoud.

rodekruis Amstelveen
(Foto Rode Kruis Amstelveen - 2012)

Directeur Bert Haver met Yeter Tan, voorzitter op kantoor in het Rode Kruis gebouw


De afdeling Amstelveen van het Nederlandse Rode Kruis bestaat uit 150 vrijwilligers en voeren in Amstelveen al jaren diverse activiteiten uit. Zoals de bijzondere vakanties, het wandelproject, de creatieve groep, EHBO cursussen, EHBO inzetten bij diverse evenementen en calamiteiten, de telefooncirkel, “Middagje uit” en rolstoelfietsen activiteit.

Yeter Tan (voorzitter Rode Kruis Amstelveen) laat weten zeer content met de drie partijen te zijn. “Al jaren waren onze oude computers afgeschreven, en waren ze hard aan vervanging toe. In een organisatie met ruim 150 vrijwilligers, waarbij vele activiteiten door ons zelf worden verzorgd, is een kantoor met goed werkende computers van onmiskenbare waarde.

Wij zijn alle partijen zeer erkentelijk voor hun steun en contributie.”. Tevens is het belangrijk, dat Encaps B.V. de ondersteuning en het onderhoud van de computers verzorgt, zodat de afdeling nog een lange tijd gebruik kan maken van de nieuwe werkplekken.

Bert Haver directeur van Encaps BV laat in een reactie weten: “Wij ondersteunen het Rode Kruis Amstelveen, omdat wij ons maatschappelijk betrokken voelen en menen, dat ook een sociale taak te moeten vervullen. Het Rode Kruis Amstelveen heeft een belangrijke lokale functie, die mensen samenbrengt en oog heeft voor de noden en behoeften van de kwetsbaren onder ons.”Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.