Bijgewerkt: 22 september 2020

Rode Kruis zoekt EHBO's evenementenhulpverlening

Nieuws -> Informatief

Bron: Rode Kruis Amstelveen
02-07-2012

De evenementenhulpverlening is een bekende en zichtbare activiteit van Rode Kruis Amstelveen. De vrijwilligers zijn gespecialiseerd in het verlenen van Eerste Hulp ( EHBO) bij publieksevenementen. Het EHBO team bestaat uit goed opgeleide vrijwilligers die veel ervaring hebben bij het verlenen van Eerste Hulp bij verschillende soorten evenementen.

volleybal Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Beachvolleybal in het Stadshart van Amstelveen


De afdeling Amstelveen van het Nederlandse Rode Kruis zoekt enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers die zich willen inzetten voor de Eerste Hulp bij evenementen. Yeter Tan (voorzitter Rode Kruis Amstelveen): “Onze groep van hulpverleners verzorgen jaarlijks de hulpverlening in en rond Amstelveen bij zo’n 30 (sport)evenementen. Te denken valt aan de avondvierdaagse, Koninginnedag, beachvolleybal, Nijmeegse vierdaagse, Parkendag, wielerronde,dam tot damloop en nog veel meer.

Dit alles doen zij op vrijwillige basis. Om de vele evenementen goed te kunnen laten verlopen zijn wij op zoek naar hulpverleners. Uit ervaring, als 18 jarige heb ik vier jaar voor het Rode Kruis EHBO inzetten gedaan, kan ik een ieder het aanraden.

Dynamisch werk met vele verschillende soorten hulpverleningen, van klein tot groot. En tevens dankbaar werk”. Voor informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Mieke Vergeer (EHBO coördinator) , telefoonnummer 06-39242590 of ehbo@rodekruisamstelveen.nl. Vacature is tevens te vinden op www.rodekruisamstelveen.nl.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.