Bijgewerkt: 26 januari 2021

Ruzie om lucht

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Regio Utrecht
07-04-2009

BREUKELEN – De bestuurder van een bestelauto en van een scooter kregen het op zondag 5 april 2009 bij een luchtautomaat met elkaar aan de stok.

Rond 16.25 uur was een 50-jarige man uit Breukelen bij de luchtautomaat van een benzinestation aan de Straatweg de banden van zijn bestelbus aan het oppompen. Hij zag dat twee scooters aan kwamen rijden en ook bij de luchtautomaat stopten.

Eén van hen, een 41-jarige man uit Amstelveen, vond het kennelijk te lang duren en zei daar wat van. Toen de Breukelaar klaar was, stapte hij in en reed weg. Daarbij raakte hij de scooter van de Amstelvener, die daarbij beschadigd raakte.

Daarna vielen er over en weer woorden, waarna de automobilist weg wilde rijden. Daarbij werd de Amstelvener zo boos, dat hij een klap tegen de spiegel van de bus gaf, waardoor die kapot ging.

De politie werd gewaarschuwd en agenten gingen ter plaatse. Beide betrokkenen gingen mee naar het politiebureau en deden over en weer aangifte. De politie stelt een onderzoek in.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.