Bijgewerkt: 1 juni 2020

Schiphol.nl beste luchthaven website

Nieuws -> Schiphol

Bron: Schiphol Group
09-02-2010

Schiphol.nl heeft voor de tweede keer de eerste prijs gewonnen in de categorie 'Best Airport Website' van de 'Webbie Aviation Awards' op Flightglobal.com. Dit is de gezamenlijke website van een aantal gerenommeerde internationale vakbladen op het gebied van luchtvaart.

De jury prees Schiphol.nl vanwege de gebruiksvriendelijkheid en de grote hoeveelheid relevante informatie voor reizigers en bezoekers van de luchthaven. Ook was de jury onder de indruk van de aantrekkelijke uitstraling en de mogelijkheid om uit meerdere talen te kiezen waaronder Chinees.

Schiphol.nl vernieuwd

Schiphol.nl is zeer recent opnieuw ingedeeld en de navigatiestructuur is aangepast. Ook heeft Schiphol.nl een eigen videokanaal: SchipholTV. De dagelijks drukst bezochte rubriek van de site, de vluchtinformatie, is uitgebreid en heeft een prominente plek op de homepage gekregen. Nieuw op de site is een parkeerwijzer die de bezoeker advies geeft over de parkeermogelijkheden op Schiphol.

Schiphol.nl kreeg de gouden 'Webbie', gevolgd door de websites van DFW international (zilver) en Manchester Airport (brons). Kijk ook op: Webbies 2009 - winners and judges commentsAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.