Bijgewerkt: 28 maart 2024

Schiphol op de Vakantiebeurs 2012

Nieuws -> Schiphol

Bron: Schiphol Group
11-01-2012

Van woensdag 11 januari tot en met zondag 15 januari 2012 maken bezoekers van de Vakantiebeurs op de stand van Amsterdam Airport Schiphol kans op gratis vliegtickets en Schiphol Smart Parking parkeerprijzen.

Vliegtuigjes en autosleutel gooien

Door mee te doen aan de spelen op de stand van Amsterdam Airport Schiphol maken bezoekers kans op twee retourtickets naar een bestemming en/of 1 jaar, 1 maand of 1 week gratis Schiphol Smart Parking.

Schiphol op de Vakantiebeurs 2012

Bestemmingen waar de prijswinnaars naar toe gaan zijn Rome met KLM, Barcelona met transavia.com, Glasgow met easyJet, Reykjavik met Icelandair, Miami met Arkefly, Paramaribo met Surinam Airways en Jakarta met Garuda Indonesia. Tijdens de Vakantiebeurs zijn deze bestemmingen ook voor zeer voordelige tarieven te boeken via www.schiphol.nl

Flyer 'Het begint op Schiphol'

Amsterdam Airport Schiphol heeft de ambitie om Europe's Preferred Airport te zijn en te blijven. Dat betekent, dat passagiers er bewust voor kiezen om via Schiphol te reizen. Om bezoekers van de Vakantiebeurs over het brede scala aan faciliteiten van de luchthaven te informeren ontvangen zij de flyer 'Het begint op Schiphol'.

Deze flyer bevat vouchers waarmee men kans maakt op een shoptegoed van € 250 en een food voucher van € 50. Ook zit hierin een kortingsvoucher voor Schiphol Smart Parking. Op donderdag 19 januari ontvangen de winnaars per e-mail bericht over de prijs die zij hebben gewonnen. De Schiphol stand is te vinden in Hal 1, C034.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.