Bijgewerkt: 23 september 2020

Schiphol reikt Consumers Awards 2008 uit

Nieuws -> Schiphol

Bron: Schiphol Group
06-02-2009

Op donderdagavond 5 februari 2009 heeft de Business Unit Consumers van Amsterdam Airport Schiphol, tijdens een bijeenkomst in het Convention Factory in Amsterdam haar business relaties in het zonnetje gezet.

Tijdens de avond werden 'Awards' uitgereikt door Maarten de Groof, Executive Vice President & Chief Commercial Officer Schiphol Group en Otto Ambagtsheer, directeur van de business area Consumers. Gastvrouw van de avond was tv-presentatrice Anita Witzier.

'Wij vinden het belangrijk om ook dit jaar, waarin we een daling van passagiers en het vliegverkeer zien, de commerciële bedrijven die op Schiphol werken te bedanken voor hun inzet, enthousiasme en betrokkenheid. Gastheerschap, innovatie en kwaliteit zijn nu belangrijker dan ooit. Wij rekenen er dan ook op dat we samen met onze business partners deze uitdaging aan zullen gaan en Schiphol op de kaart blijven zetten als een van de beste luchthavens ter wereld', aldus Maarten de Groof.

The Innovation Award ging dit jaar naar Yotel, een luxe hotel gevestigd in Lounge 2. Het hotel biedt design cabines van 9m2 met badkamer, flatscreen TV, gratis WiFi en 24 uurs Yotel service. The Innovation Award wordt jaarlijks toegekend aan de meest bijzondere en in het oog springende nieuwe concepten op de luchthaven.

The People Award voor de categorie Retail ging naar Jewelry Watches. Deze winkel kreeg de beste waardering op het gebied van gastvrijheid, klantvriendelijkheid en betrokkenheid.

De People award voor de categorie Horeca ging naar Murphy's Irish Pub. Hier werden de sfeer en de Ierse gastvrijheid bijzonder gewaardeerd.

The People Award voor de categorie Services werd toegekend aan Budget Rent a Car. Zij ontvingen de prijs voor hun slagvaardigheid, kwaliteit en persoonlijke aandacht.

The People Award wordt toegekend op basis van de mening van honderd klanten.

The Growth Award werd in ontvangst genomen door Aviflora. Zij exploiteert bloemenwinkels op Plaza en achter de paspoortcontrole. Aviflora behaalde vorig jaar dubbele groeicijfers. Zij ontving de prijs tevens voor hun sterke ondernemerschap. The Growth Award wordt elk jaar uitgereikt ter bemoediging voor het realiseren van meer groei.

The Oeuvre Award ging dit jaar naar Michael Tugendhaft directeur van Mimex Airport Retailers, en tot medio 2008 verantwoordelijk voor een groot aantal winkels in de terminal. Hij nam deel aan verschillende commissies en was jarenlang voorzitter van de Stichting ARA. The Oeuvre Award is een speciale onderscheiding voor een persoon of bedrijf die zich gedurende een langere tijd verdienstelijk heeft gemaakt op Amsterdam Airport Schiphol. Met deze speciale Award wordt een waardering uitgesproken voor een langdurige en speciale band met de luchthaven.

Royal Leerdam

De Awards zijn speciaal door Royal Leerdam vervaardigde kristallen kunstobjectenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.