Bijgewerkt: 7 juli 2020

Sinterklaas Instrumentenfeest in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
13-11-2015

Boordevol bekende Sinterklaasliedjes. Mogen grote mensen ook hun schoen zetten? En komt er dan wel wat in? Zouden grote mensen, net als kinderen, ook niet alles krijgen wat op hun wensenlijstje staat? De muzikanten hebben verschillende bijzondere muziekinstrumenten bij zich. Ze zetten hun schoen en spelen en zingen sinterklaasliedjes. Zingen jullie mee? Nu zal er toch zeker wel wat in hun schoenen zitten? Het blijkt allemaal niet zo eenvoudig. Maar gelukkig hebben kinderen hele goede ideeën.

Foto Amstelveen
(Bron Poppentheater Amstelveen - 2015)

De flyer van het Sinterklaas Instrumentenfeest


Zing lekker mee met bekende Sinterklaasliedjes. Of nog leuker: speel mee op je eigen instrument! Als je een tekening inlevert, bedenken de muzikanten daar misschien wel een liedje bij. Of neem een zelfgeschreven gedichtje mee (maximaal acht regels): wie weet mag jij het op het podium voordragen! ‘Sinterklaas Instrumentenfeest’ is een productie van Theater Van Santen. Dit jeugdtheatergezelschap staat bekend om de verhalende manier van liedjes brengen, doorspekt met humor. Samen spelen en zingen is het uitgangspunt. Kortom: 45 minuten feest voor kinderen en volwassenen!

‘Het Sinterklaas Instrumentenfeest’ is te zien in het Amstelveens Poppentheater op zaterdag 21 november 2015, voor iedereen vanaf 4 jaar. Toegangsprijs: € 8. Aanvang voorstelling 15.30 uur. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl


Peuter/kleutervoorstelling gebaseerd op Winnie de Poeh in Poppentheater

Marjo Dames vertelt haar verhalen op eigenzinnige theatrale wijze. Ze kruipt in de huid van de personages en wisselt taal af met (poppen)spel en (accordeon)muziek. Dit keer brengt zij ‘Konijn is Jaloers’. Op een dag komen er twee nieuwe dieren in het bos: Grote Kangoeroe-mama en haar kindje. Ze kunnen beter springen dan Konijn, en Konijn wordt dan ook jaloers. Hij wil Mama en Kleintje wegjagen en vraagt Beer en Varkentje om hulp. Zullen zij hem helpen, of is het veel leuker om samen te spelen?  Gebaseerd op een verhaal van Winnie de Poeh.

Foto Amstelveen
(Foto Helene de Bruijn - 2015)

Marjo Dames speelt in de voorstelling 'Konijn is Jaloers'


‘Konijn is jaloers’ is te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag 22 november 2015r, voor iedereen vanaf 3 jaar. Toegangsprijs: € 8. Aanvang voorstelling 14.30 uur. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl  of via www.amstelveenspoppentheater.nl


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.