Bijgewerkt: 10 augustus 2020

Sinterklaas opent ijsbaan op Schiphol

Nieuws -> Schiphol

Bron: Amsterdam Airport Schiphol
02-12-2011

Gratis schaatsplezier van 2 december 2011 t/m 31 januari 2012

Vandaag heeft Sinterklaas de ijsbaan op het Jan Dellaertplein op Schiphol geopend. Dit plein voor de terminal is tot en met 31 januari 2012 omgetoverd tot een winterparadijs, compleet met oliebollenkraam en koek & zopie.

schiphol Amstelveen
(Foto Schiphol - 2011)

Sinterklaas op de Schiphol ijsbaan


Iedereen kan gratis gebruik maken van de ijsbaan en schaatsen lenen om rondjes te draaien op het ijs. Sky Radio is hoofdsponsor en zorgt de hele periode voor muziek op de ijsbaan.

Schaatsles van Zwarte Piet

Na de opening door Sinterklaas kreeg een groep basisschoolkinderen uit Heemstede schaatsles van zijn Zwarte Pieten. "We willen zoveel mogelijk mensen van deze winterse sfeer laten genieten. We hebben basisscholen uit de omgeving uitgenodigd om de komende periode met hun kinderen een dagdeel te komen schaatsen op de luchthaven," aldus Otto Ambagtsheer, directeur business area Consumers van Amsterdam Airport Schiphol.

schiphol Amstelveen
(Foto Schiphol - 2011)

Zwarte Piet geeft schaatsles op de Schiphol ijsbaan


Sinterklaasfeest

Op zondag 4 december en maandag 5 december 2011 spelen Zwarte Pietenbands tussen 11.30 - 15.30 uur op Schiphol Plaza en zijn er diverse Pietenacts in de winkelpromenade van Schiphol Plaza.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.