Bijgewerkt: 22 september 2020

Snurkend Slaapfestival in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
23-04-2018

In de Meivakantie van 2018 hebben we in het Amstelveens Poppentheater een Snurkend Slaapfestival met voorstellingen over slapen. Het publiek mag gezellig knuffels meenemen en wie wil mag in pyjama komen. Reserveren kan telefonisch via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nl

Dinsdag 1 mei 2018 14.30 uur. Droomzuchten - Poppentheater Lappie Lapstok uit België (Vanaf 3 jaar). Oetje Uil wil niet slapen. Hij probeert zijn ogen zo lang mogelijk open te houden en bedenkt allemaal treuzelsmoesjes. Roos heeft ze allemaal al eens gehoord: zijn pyjama is op vakantie en zijn knuffel is ook nog niet moe... Dan valt Oetje toch in slaap en  droomt  hij over Brommetje Vlieg. Die weet heel veel leuke spelletjes. Roos onderzoekt Oetjes dromenpad al spelend in haar slaapkamer, maar zijn de droomzuchten nu van Oetje of van Roos?Vrijdag 4 mei 2018 14.30 uur Toby's Alfa-bed, de reis met Mijnheer IJsbeer – John de Winter  (Vanaf 4 jaar). Toby ligt in bed en kan niet slapen. Morgen gaat hij voor het eerst naar school, letters leren, bleh! Hij verstopt zich met zijn knuffel, Meneer IJsbeer, onder zijn dekbed. Maar Meneer IJsbeer kruipt uit bed en gaat op weg naar de Noordpool. Toby gaat hem zoeken en tuimelt in een gekke wereld, waarin hij de letters leert kennen. Zij helpen hem, hij speelt met hen en gaat dat steeds leuker vinden. Zo verandert angst in plezier. Een voorstelling over klein zijn en groot worden.

Zondag 6 mei 2018 om 14.00 en 15.30 uur Duimelot  – Maas Theater (Vanaf 1,5 jaar). Duimelot geeft een slaapfeestje. Ze houdt erg van slapen, het liefst de hele dag. Opgekruld onder haar dekentje of doezelend op een kussen. Maar als ze bezoek heeft, wordt ze even wakker. Dan zingt ze liedjes en maakt ze muziek met haar instrumenten. Je mag samen met Duimelot muziek maken, zingen, dansen en draaien, of gewoon lekker liggen en luisteren. Kom je gezellig wegdromen bij de maan? Of door de lucht zwieren als een veertje? Je mag je knuffel meenemen.

Duimelot is een sfeervolle theatersolo van actrice, zangeres en maker Maud Dolsma voor dreumesen en peuters van anderhalf, twee en drie jaar. Maud speelde en zong eerder bij Maas in Alleen op de wereld en Alice in Wonderland en is onder andere bekend van de tv-serie Flikken Maastricht.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.