Bijgewerkt: 10 april 2020

Spannende middag voor alle thrillerboek fans in de bibliotheek

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
23-05-2014

Het Amstelveense schrijversduo Tupla M. (Wendela de Vos en Atie Vogelenzang) en schrijfster Martine Kamphuis organiseren tijdens de start van de Maand van het Spannende boek (1 juni 2014) in bibliotheek op het Stadsplein Amstelveen een spannende middag voor alle thrillerboek fans.

In de Thrillerpitch kunnen deelnemers in één minuut het aller spannendste fragment voorlezen uit hun favoriete Nederlandse thriller en in één minuut uitleggen, waarom dit het beste en spannendste boek is. Daarna is er een thrillerquiz. Aan de hand van foto’s, illustraties en praktijkvoorbeelden worden de vragen gesteld. De winnaar krijgt een mooi boekenpakket van Nederlandse thrillers. De middag wordt afgesloten met een korte film over een (niet zo) Perfecte Moord.

Foto Amstelveen
(Bron Bibliotheek Amstelland - 2014)

Het schrijversduo Tupla M, ofwel Wendela de Vos en Atie Vogelenzang


De schrijvers Wendela de Vos en Atie Vogelenzang wonen en werken al jaren in Amstelveen. Samen schrijven zij spannende verhalen onder de naam Tupla M. Martine Kamphuis debuteerde in 2006 met Vrij, een psychologische thriller voor volwassenen. Het volgende jaar verscheen haar eerste verhaal voor kinderen. In 2011 werd het schrijven voor kinderen en voor volwassenen bij elkaar gebracht en verscheen Martine’s eerste Young Adult thriller, Zwemmen.

Na afloop van het programma in de bibliotheek zijn de schrijvers in Boekhandel Libris Venstra aanwezig. Daar zullen zij vragen beantwoorden, leesadviezen geven en kun je met ze praten over de Nederlandse misdaadliteratuur. Zondag 1 juni 2014, 14.00 - 15.00 uur, bibliotheek Stadsplein. Toegang gratis, reserveren niet nodig.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.