Bijgewerkt: 4 augustus 2020

Sportief netwerkbijeenkomst voor ondernemend Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
11-10-2012

In Amstelveen kunnen ondernemers op vele manieren en in diverse clubs, of verenigingen netwerken. Dat levert regelmatig  ,de nodige afwegingen op, want zelfs een ondernemer kan niet op meerdere plekken tegelijk zijn. Op donderdag 18 oktober 2012 hoeven zij echter  niet te kiezen, want heel ondernemend Amstelveen is uitgenodigd voor een  sportief getint netwerkbijeenkomst in een fraai gerenoveerde Emergohal. Zo zijn naast de leden onder meer ook de Rotaries en Lions uitgenodigd.

Deze bijeenkomst, die om 17.30 uur aanvangt, is tot stand gekomen in nauwe samenwerking  tussen de Ondernemersvereniging Amstelveen en Sportservice Amstelveen (onderdeel van Sportbedrijf Amstelveen). Het sportieve deel bestaat uit de “life” presentatie van de Talent Academie Amstelveen.

Onder de noemer 'niks hoeft, alles mag' kunnen de ondernemers  zelf kiezen, hoe zij dit sportieve netwerkbijeenkomst willen ervaren: actief en/of passief. Zo kan er worden gekeken naar trainingen van jeugdig talenten in diverse takken van sport en naar een afsluitende collectieve sessie waarin de doelstelling van de Talentacademie Amstelveen zichtbaar wordt.

Maar zelf deelnemen en bijvoorbeeld kennis maken met de nieuwe sporthype de ‘FitLight Trainer’ mag ook. Uiteraard wordt ook de inwendige mens niet vergeten en staan drankjes en een afsluitend buffet voor de ondernemers klaar. Bent u ondernemer in Amstelveen? Dan bent u op 18 oktober 2012 om 17.30 uur in de Emergohal op de juiste plek! Aanmelden is noodzakelijk en kan via info@oa-amstelveen.nl. Voor meer informatie kunt u terecht op www.oa-amstelveen.nl en www.sportbedrijfamstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.