Bijgewerkt: 23 januari 2021

Start gezamenlijke inkoopactie woningisolatie in Amstelveen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
27-11-2013

Met de overhandiging van het zogenaamde 'Voordeel Woningmenu' aan de Balie Bouwen in het Amstelveense raadhuis gaf wethouder Jan-Willem Groot het startschot voor de pilot-actie voor de gezamenlijke inkoop van gevel- en vloerisolatie. Bezoekers aan de Balie Bouwen in worden door middel van het ‘Voordeel Woningmenu’ gewezen op mogelijkheden hun woning te isoleren.

Inschrijven voor de gezamenlijke inkoop van gevel- en vloerisolatie kan tot en met 12 januari 2014 op www.winstuitjewoning.nl . Na een veiling op basis van alle inschrijvingen ontvangt elke deelnemer een vrijblijvende offerte.

isolatie Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2013)

Het pakket 'Voordeel Woningmenu' wordt bij de Balie Bouwen in het raadhuis van Amstelveen overhandigd


Jan-Willem Groot (CDA), wethouder Duurzaamheid: “Na de succesvolle groepsaankopen van zonnepanelen zetten we nu een volgende stap naar een duurzamer Amstelveen. Met de gezamenlijke inkoop van vloer- en gevelisolatie besparen bewoners aanzienlijk op hun investering, terwijl ze per jaar honderden euro’s op hun energierekening besparen.” Meer informatie over subsidieregelingen is te vinden op de webpagina 'Subsidieregeling duurzame energiemaatregelen'Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.