Bijgewerkt: 21 september 2020

Start nieuwbouw Kinderdagverblijf 't Eigen Wijsje

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
31-03-2009

Binnen Amstelveen bestaat nog steeds een tekort aan voldoende Kinderopvang. Kinderdagverblijven 't Eigen Wijsje gaat bijdragen dit tekort op te lossen. Daarom zijn de eigenaressen Zahra Azadmanesh en Monique Bizzo altijd op zoek naar nieuwe locaties.

Een nieuwe uitbreiding gaat deze week plaatsvinden op de prachtige locatie in het park achter de Kruiskerk in de wijk Elsrijk, waar voorheen een gebouw voor de plantsoenendienst stond. Na loting is dit stuk grond door ’t Eigen Wijsje gekocht.

Amstelveen als Zahra en Monique hebben het voorgestelde ontwerp met groot enthousiasme ontvangen. Het transparante ontwerp met veel glas is gemaakt door de Italiaanse architecte Irene Curulli van architectenbureau Terra Firma.

Wethouder Dolf Veenboer (Onderwijs, Jeugd en Zorg) neemt op woensdag 1 april om 9.45 uur samen met enkele kinderen van ’t Eigen Wijsje, de schep in handen om mee te helpen met de aanvang van de bouw van deze nieuwe Kinderopvang.

De nieuwbouw is het 5e Kinderdagverblijf van ’t Eigen Wijsje in Amstelveen. De Pedagogische Visie en het kleinschalig karakter van deze kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, zijn een enorm succes. Kinderen en ouders voelen zich direct thuis bij ’t Eigen Wijsje, die de visie “Groot worden door Klein te blijven” altijd zal blijven hanteren.

De beoogde openingsdatum van dit kinderdagverblijf is rond april 2010.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.