Bijgewerkt: 5 augustus 2020

Start verkoop appartementen Greencourt in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: AM
03-07-2012

Westwijk Zuidoost cv (AM en Bouwfonds) geeft zaterdag 7 juli 2012 het startsein voor de verkoop van de volgende twee appartementgebouwen in het plan Greencourt in Amstelveen. Elk gebouw telt zeven appartementen in twee verschillende typen. De appartementen zijn energiezuinig en milieuvriendelijk ontwikkeld. De prijzen voor de appartementen variëren van € 243.500 tot € 269.500 vrij op naam.

greencourt Amstelveen
(Bron AM- 2012)

Een gebouw van het appartementencomplex Greencourt in Westwijk, Amstelveen


Greencourt maakt deel uit van het nieuwe woongebied Westwijk, een uitbreidingslocatie van Amstelveen. In het plan Greencourt worden in totaal 52 appartementen verdeeld over zes appartementgebouwen gerealiseerd. Eerder dit jaar is de verkoop gestart van de eerste twee appartementgebouwen.

Het derde en vierde gebouw, die nu in verkoop worden genomen, liggen eveneens aan het water in het zuidelijke gedeelte van Westwijk. Door de grote, op het zuiden gelegen buitenruimten hebben de bewoners vrij zicht over het water en op de ecologische zone, die wordt gerealiseerd tussen Amstelland en Spaarnewoude.

De woonoppervlakten van de appartementen variëren van 105 m² tot 111 m², waarbij diverse ruimten naar wens zijn in te delen. Het ontwerp van de woningen is van Architectuurcentrale Thijs Asselbergs in Amsterdam.

Energiezuinig

Door de hoogwaardige isolatie en toepassing van duurzame warmte-/koudeopslag zijn de woningen zeer energiezuinig. De woningen vallen onder het energielabel A, dat aangeeft hoe energiezuinig de woning is ten opzichte van vergelijkbare woningen. De bouw van de woningen is in handen van BAM Woningbouw Amsterdam.

Greencourt  is een ontwikkeling van Westwijk Zuidoost cv, een samenwerkingsverband van AM en Bouwfonds. De woningen worden verkocht door woningcorporatie Rochdale.

Start verkoop

De start verkoop vindt plaats op zaterdag 7 juli 2012 van 11.00 tot 13.00 uur in Bowlingcentrum De Kegel aan de Bovenkerkerweg 81 in Amstelveen. Vertegenwoordigers van AM en de betreffende makelaar zijn aanwezig om belangstellenden te woord te staan. Op www.greencourt.westwijk2.nl  is meer informatie over het plan te vinden.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.