Bijgewerkt: 28 januari 2021

Startende ondernemers enthousiast over coachprogramma ZAAI 2018

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
03-07-2018

ZAAI Amstelveen coacht startende ondernemers. Dit jaar namen er 20 aan deel. Op 28 juni 2018 was het slotevent bij Loogman Jumpstart. Floor Gordon (D66) wethouder Economische Zaken, starters en coaches keken met tevredenheid terug op alweer het 5de ZAAI Amstelveen programma.

Tijdens het slotevent waren er enthousiaste geluiden en positieve reacties over het programma ZAAI Amstelveen. Zo hadden de starters veel aan de masterclasses sales en social media. Ook de coachgesprekken vonden zij waardevol. Wethouder Floor Gordon: 'Ik heb veel enthousiaste en positieve reacties over het programma Zaai Amstelveen ontvangen. Amstelveen is een ondernemende gemeente. Startende bedrijven zijn van belang voor de vitaliteit en modernisering van de Amstelveense economie.

Foto Amstelveen
(Foto Anko Stoffels - 2018)

Wethouder Floor Gordon en Darshan Sloot met de deelnemers van ZAAI 2018


Met het ZAAI programma bieden we startende ondernemers de kans om zich verder te ontwikkelen. Een versterking van de ondernemerskracht draagt in belangrijke mate bij aan een economisch sterker Amstelveen. Ik dank alle Amstelveense ondernemers die zich hebben ingezet voor ZAAI, evenals het bestuur van Ondernemend Amstelveen en de Rabobank die dit project samen met ons deden.' Wethouder Gordon wenste alle deelnemers veel succes met hun bedrijf. Informatie over de 20 deelnemers aan het ZAAI Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.