Bijgewerkt: 24 januari 2021

Stem op de Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2017-2018

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
02-09-2017

Stem nu op uw favoriete ondernemer! De finale van de eerste Amstelveense Ondernemer van het Jaar verkiezing komt in zicht. Op dinsdag 29 augustus heeft de organisatie uit de ruim 100 inzendingen 10 genomineerden geselecteerd die kans maken op de begerenswaardige titel van ‘Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2017-2018’. De volgende ondernemingen zijn genomineerd:

In de categorie MKB vanaf 50 werknemers: Centralpoint.nl, KinderRijk, Profs4U

In de categorie MKB tot 50 werknemers: Restaurant Aan de Poel, Boekhandel Venstra, Kok Advies, RM Plants B.V.

In de categorie Startups: Sparkholder, Fanbased, Fun Center Amstelveen in combinatie met Poel’s Up

Foto Amstelveen
(Foto Ondernemersvereniging Amstelveen - 2017)

Uit de ruim 100 inzendingen worden door de juryleden 10 genomineerden geselecteerd voor de titel Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2017-2018


Finaleavond. Op dinsdag 14 november 2017 maken we tijdens een spectaculaire finaleavond bekend, welke onderneming de beste is binnen zijn categorie en wie twee jaar lang de titel ‘Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2017-2018’ mag dragen. De winnaar wordt tevens voorgedragen voor de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2018. Wie wint de publieksprijs? Behalve op prijzen van de jury, maken deze 10 bedrijven kans op het winnen van de publieksprijs. En daar kunt u ze bij helpen!

Vanaf 1 september kunt u stemmen op uw favoriete ondernemer in Amstelveen. De ondernemer die hierbij als beste uit de bus komt, ontvangt op 14 november de publieksprijs uit handen van juryvoorzitter Maaike Veeningen. Ga snel naar www.ovhj-amstelveen.nl  en breng uw stem uit! De verkiezing ‘Amstelveense Ondernemer van het Jaar’ vindt in 2017 voor de eerste keer plaats. Het is een breed gedragen initiatief van de Gemeente Amstelveen en Ondernemersvereniging Amstelveen, in samenwerking met Rabobank, KPMG, AmstelveenZ en De Loogman Groep.

De verkiezing heeft als doel ondernemingen in Amstelveen te stimuleren zich te presenteren en ondernemers aan te zetten tot een duurzame, innovatieve en creatieve invulling van het ondernemerschap. Daarnaast is het initiatief bedoeld als waardering voor MKB ondernemingen binnen de gemeente. Zij zijn immers de drijvende kracht van de Amstelveense economie.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.