Bijgewerkt: 23 oktober 2020

Stichting Sportpromotie Amstelveen stopt

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
29-06-2010

Stichting Sportpromotie Amstelveen (SPA) beëindigt in 2010 haar activiteiten. SPA heeft 10 jaar Amstelveense sportevenementen geadviseerd en financieel ondersteund. Stichting Topsport Amstelveen neemt het stokje over.

Deze stichting is sinds 2009 actief in het ondersteunen van talentontwikkeling het bevorderen van topsport en breedtesport. Twee evenementen markeren het afscheid van SPA.

Groot beach-event en verenigingsmarkt op Stadshart

Op 3, 4, 5 en 6 juli 2010 vindt op het Stadshart het inmiddels traditionele beach event plaats. Het stadsplein vormt het zandtoneel voor een spetterend volleybaltoernooi waar toppers, talenten en breedtesporters hun kunsten vertonen.

beach Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2008)

Beachvolleybal op het Stadsplein in september 2008


Sportclubs presenteren zich op zaterdag 3 juli tijdens de verenigingsmarkt met kraampjes clinics en demonstraties. Een perfect podium waarop Amstelveen laat zien wat het aan sportief bewegen te bieden heeft.

Dat dit meerdaagse evenement in zijn uitgebreide vorm opnieuw doorgang kan vinden is mede te danken aan het besluit van het SPA bestuur om de organisatoren een forse financiële zet in de rug te geven.

Studiedag/ seminar rond “Talentontwikkeling”

Het feitelijke afscheid van de SPA vindt plaats tijdens hun laatste georganiseerde studiedag/seminar in het najaar rond het thema “talentontwikkeling”. De definitieve opzet en inhoud van dit evenement zal snel bekend worden.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.