Bijgewerkt: 28 januari 2021

Subsidieregeling voorkoming woninginbraken in Amstelveen verlengd

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
22-12-2016

Met goed hang- en sluitwerk zijn inwoners beter beveiligd tegen woninginbraken. Om die reden stimuleert gemeente Amstelveen de aanschaf van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) gecertificeerd hang- en sluitwerk. Wegens het succes van de subsidieregeling ‘Voorkoming woninginbraken’ in 2016 is besloten de regeling met een jaar te verlengen tot 1 januari 2018.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2016)

Mirjam van 't Veld burgemeester van Amstelveen


Burgemeester Mirjam van ’t Veld: “Ik vind het belangrijk om de subsidieregeling opnieuw te verlengen. Deze regeling is één van de maatregelen die helpen in de strijd tegen woninginbraken. En die maatregelen helpen zeker mee, want het afgelopen jaar is het aantal inbraken met ruim 30% gedaald. Dat betekent niet, dat we achterover moeten gaan leunen. We moeten blijven investeren, want iedere inbraak is er één te veel. “

Deelname aan de regeling is eenvoudig. Het subsidiebedrag wordt direct verrekend bij de aanschaf van PKVW-gecertificeerd hang- en sluitwerk bij een van de deelnemende verkoopadressen. Meer informatie en de voorwaarden voor deelname vindt u op https://www.amstelveen.nl/web/artikel/Subsidieregeling-beschikbaar-om-woninginbraken-te-voorkomen.htmAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.