Bijgewerkt: 26 januari 2021

Thrillerauteur Jens Vern bij Libris Venstra

Nieuws -> Informatief

Bron: Libris Venstra
09-06-2020

Dit jaar is misschien wel één van de beste thrillers geschreven door een Nederlander. Liefhebbers van de Millennium Trilogie, Ik ben Pelgrim, Advocaat van de Duivel en de boeken van Dan Brown zijn allemaal overtuigd, 'De macht van K.' is een thriller met internationale allure. De schrijver Jens Vern komt in het kader van de Spannende Boekenweken en Vaderdag op zaterdag 13 juni 2020 van 16:00 - 17:00 zijn thriller De macht van K signeren bij de Amstelveense boekhandel Libris Venstra aan het Stadsplein. De macht van K is actueel en ongelooflijk spannend.

Foto Amstelveen
(Bron Libris Venstra - 2020)

De omslag van het boek 'De macht van K.'


Over De macht van K: Als de net afgestudeerde Tim Turner wordt ingelijfd door het prestigieuze IT-bedrijf The Keeler Company in Washington, weet hij niet wat hem overkomt. Hij krijgt een luxe appartement, een fantastisch salaris en maakt in korte tijd promotie. Maar dan ontmoet hij een mysterieuze man die zich De Vriend noemt, en die hem waarschuwt voor de duistere kant van het bedrijf. Tim besluit op onderzoek uit te gaan en al snel komt hij erachter dat er inderdaad dingen niet kloppen en dat er mensen verdwijnen.

Als Tim ontdekt dat ook hij gevaar loopt, weet hij met de hulp van De Vriend te ontsnappen en begint hij met een andere identiteit een nieuw leven in Den Haag. Daar lijkt hij veilig te zijn, tot hij Emily Green tegenkomt. Tim is diep onder de indruk van haar, maar Emily blijkt ook een vorig leven te hebben. Wie kun je vertrouwen als niets is wat het lijkt? En kun je in deze tijd ooit echt aan je verleden ontsnappen? De macht van K. is verschenen bij Uitgeverij Volt. Verkrijgbaar als paperback, e-book en luisterboek. (* Jens Vern is een pseudoniem van Sander Verheijen. Romanschrijver en hoofdredacteur Hebban.nl.) Adres: Libris Venstra Stadsplein 102A, 1181 ZM AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.