Bijgewerkt: 24 februari 2020

Thrillerschrijver Hakan Nesser bij Libris Venstra

Nieuws -> Informatief

Bron: Libris Venstra
18-10-2016

Op zaterdag 22 oktober 2016 is de Zweedse schrijver Håkan Nesser in de boekhandel Libris Venstra ter gelegenheid van het uitkomen van zijn nieuwe boek 'De levenden en de doden in Winsford'. Håkan Nesser is één van de bekendste Zweedse auteurs. Hij werd in de jaren 1990 bekend met de misdaadromans over inspecteur Van Veeteren, waarvan er tien verschenen. In 2006 verscheen 'De man zonder hond', het begin van de serie rondom inspecteur Barbarotti.

Foto Amstelveen
(Foto Caroline Andersson - 2016)

Sven Håkan Nesser, (1950) is een Zweedse schrijver, scenarist en voormalig onderwijzer in Uppsala. Nesser is momenteel woonachtig op Furillen, Gotland. Hij heeft groot succes behaald met zijn misdaadromans over commissaris Van Veeteren in de fictieve stad Maardam. Van Veeteren is een fictief gepensioneerde commissaris wie de hoofdpersoon is van een reeks van tien romans van Håkan Nesser, waarvan er zijn negen ook als filmserie zijn uitgebracht


Nesser's nieuwe boek 'De levenden en de doden in Winsford' is geen onderdeel van een serie en reeds lovend ontvangen door de internationale pers. Nesser zal op zaterdag 22 oktober 2016 tussen 15:30 en 16:30 geïnterviewd worden door Annet de Jong, die eerder schreef en recenseerde voor De Telegraaf. Ook is er natuurlijk tijd om uw boek te laten signeren! Het café zal een heerlijke Zweedse cake serveren. Aanmelden gewenst via www.venstra.nl  of in de winkel.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.