Bijgewerkt: 23 september 2020

Twee Amstelveense Oranje-bestuurders in het zonnetje gezet

Nieuws -> Informatief

Bron: VNF-Amstelveen
15-01-2012

Twee scheidende bestuursleden van de Amstelveense Oranjevereniging werden zaterdag 14 januari 2012 in het zonnetje gezet door de Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen. De dames Ans Vunderink-Van den Beukel en Nel van de Muijsenberg-Jaasma namen na maar liefst 19, respectievelijk 21 jaar afscheid van de Vereniging tot Viering van de Nationale Feestdagen, of 'VNF', zoals men deze organisatie al sinds jaar en dag in Amstelveen kent.

vnf  Amstelveen
(Foto VNF-Amstelveen - 2012)

Bij Ans Vunderink wordt door Michiel Zonnevylle de Oranje draagspeld bevestigd op haar jasje


vnf  Amstelveen
(Foto VNF-Amstelveen - 2012)

De trotse Nel van de Muijsenberg en Michiel Zonnevylle


Uit handen van Michiel Zonnevylle, voorzitter van de Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen ontvingen zij - onder toeziend oog van onder andere VNF-voorzitter Cor Aarts - voor hun bijzondere diensten aan de organisatie van de jaarlijkse Koninginnedag, 4 mei herdenking en 5 mei viering in Amstelveen, de legpenning, de draagspeld en het bijbehorende oorkonde van de KBOV. Namens Burgemeester Jan van Zanen kregen de dames een prachtig boeket uitgereikt.

vnf  Amstelveen
(Foto VNF-Amstelveen - 2012)

Vlnr.: Nel van de Muijsenberg, Michiel Zonnevylle, Ans Vunderink en Cor Aarts


Mevrouw Vunderink was secretaris van de VNF, mevrouw Van de Muijsenberg hield zich onder andere bezig met de jaarlijkse Koninginnedagactiviteiten in de Amstelveense verzorgingstehuizen. Beide zijn ook op andere fronten zeer actief geweest in het vrijwilligerswerk in Amstelveen en werden eerder al benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.