Bijgewerkt: 16 april 2024

Twee voorstellingen over Dames en dekens in het poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
07-03-2016

Dit weekeinde zijn er twee voorstellingen voor de allerjongsten in het Amstelveens Poppentheater. Op zaterdag is Groep Rood te zien met 'Dames en Dekens', een beeldende voorstelling voor kinderen vanaf één jaar. Zoefff…onder de deken, erachter, erop. De deken is zachter dan mijn harde kop. Is het laken te eten? Is de deken een dier? Zal het laken wel smaken? Maakt de deken plezier? Dames en Dekens is een voorstelling zonder verhaal. De zachtheid van dekens vormt de basis voor een collage van klanken, beelden en bewegingen die past bij de wereld van jonge kinderen.



Op zondag speelt Project Sally de dansvoorstelling ‘Dekbed’. Waar ga je naar toe als je droomt? En wat kun je doen als het donker je bang maakt?  En wat als ik niet meer wakker word? Blijf ik dan voor altijd in mijn droom? Over slapen, dromen, angst voor het donker en een gevoel te verdwijnen. De dans is dynamisch, virtuoos en soms acrobatisch. Dekbed is een kleine poëtische vertelling over wat er gebeurt als je ogen sluit. Een groot verhaal voor kleine mensen, voor iedereen vanaf vier jaar.

Dames en Dekens (1+) is te zien in het Amstelveens Poppentheater op zaterdag 12 maart 2016, aanvang 10.30 uur. Dekbed (4+) is te zien op zondag 13 maart 2016, aanvang 14.30 uur. Toegangsprijs voor beide voorstellingen: € 8,00. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl  of via www.amstelveenspoppentheater.nl



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.