Bijgewerkt: 28 mei 2020

Tweedaagse Zomermarkt in centrum Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: A. Siedsma
22-06-2012

Op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli 2012 organiseert Thib een grote Zomermarkt in centrum Amstelveen. Op de Rembrandtweg en Stadsplein presenteren ruim honderd standhouders op beide dagen een breed assortiment en een grote variëteit aan de nieuwste, mooiste en lekkerste braderieproducten.

Voor een ieder is er wel iets te vinden op deze markt. Naast veel nieuwe spullen zijn er ook artikelen uit Moeders en Grootmoeders Tijd en veel mooie ( kinder) boeken te bewonderen en te koop. Voor lunchroom Koppen bij de oversteek C&A is er een speciale stand, waar alle uitgegeven nostalgische Verkadealbums van Jac. P. Thijsse en oude Schoolplaten van Koekkoek, Isings en Jetses zijn te bewonderen.

markt Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Markt op het Stadsplein van Amstelveen


Tevens kunnen op deze stand tientallen plaatjesalbums uit Grootmoeders Tijd zoals Tovervisje, Flipje Tiel, enz. worden ingekeken en getaxeerd. Iedereen wordt aangeraden verzamelwaar mee naar deze stand te nemen om de waarde er van te vernemen. Alle ingrediënten voor gezellig marktplezier zijn op deze tweedaagse Zomermarkt aanwezig.

Omdat het deze zondag tevens Koopzondag is in centrum Amstelveen, is het zeer de moeite waard te komen kijken naar de vele verrassende en opwindende zaken die deze twee dagen op en ook onder de marktkramen liggen.

Het Amstelveense Stadsplein is ook van zaterdag 30 juni tot en met dinsdag 3 juli voor de 13e maal het toneel van de Citroën City Beach Tour. In het kader van 'Amstelveen Beweegt!' is er op zaterdag een grote sportmarkt op het evenemententerrein van de Citroën City Beach Tour. Ruim 20 kramen worden gevuld door clubs en organisaties die hun sport komen promoten en laten zien aan het publiek.

Er komen demonstraties en clinics van o.a. taiji, judo, voetbal, atletiek, capoeira, honkbal, tennis, jeu de boules, streetdance, nordic walking, aikido, taekwondo, karate en hockey.  Amstelveen Beweegt! stelt zich tot doel om de Amstelveners van jong tot oud in beweging te krijgen en te houden. De toegang is gratis.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.