Bijgewerkt: 14 juli 2020

Tweede maandprijs uitgereikt van tuinenwedstrijd

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
14-08-2012

Op maandag 6 augustus 2012 nam de heer Cor Bakker de tweede maandprijs in ontvangst van Groen Groener Groenst, de wedstrijd natuurlijk tuinieren voor alle tuin- en balkonbezitters van Amstelveen. De prijs bestond uit een tuinadvies van een tuinadviseur van sponsor Ranzijn en een waardebon van het tuincentrum.

“Ik zie mijn tuin als een levend organisme met steeds weer nieuwe verrassingen en cadeautjes,” zegt Cor Bakker. “Je voert zelf de regie, maar op zo’n manier, dat alle planten een kansje krijgen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

De flyer van de tuinenwedstrijd Groen, Groener, Groenst!


De aangeplante soorten, maar ook de soorten die spontaan verschijnen, zoals het harig wilgenroosje. En die trekken op hun beurt weer een hoop bijen en vlinders aan.” De tuinenwedstrijd ziet de heer Bakker als een waardering voor het natuurlijk tuinieren. “Ik doe al jaren aan natuurlijk tuinieren. Vroeger dachten de mensen dan, dat je je tuin verwaarloosde.

Maar er ontstaat juist een enorme rijkdom. Leuk, omdat met een wedstrijd voor het voetlicht te brengen en te stimuleren, dat meer mensen op een natuurlijke manier gaan tuinieren!”

De inschrijving voor de tuinenwedstrijd is inmiddels gesloten. Ga naar Natuurmilieuweb.nl/tuinenwedstrijd om de kaart te bekijken met de deelnemers en de foto’s van hun tuinen. In september kiest een deskundige jury de winnaar van de wedstrijd. De wedstrijd werd georganiseerd door NME Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.