Bijgewerkt: 24 februari 2020

VVD-Amstelveen fractie bezocht het bedrijf Accuraat Verhuur

Nieuws ->

Bron: VVD-Amstelveen
30-10-2016

Het belang van ondernemers staat bij de VVD hoog in het vaandel, dus in dat kader bezoekt de VVD regelmatig bedrijven die een bijdrage leveren aan de Amstelveense economie. Deze keer werd een bezoek gebracht aan Accuraat Verhuur, leverancier van al uw horecabenodigdheden voor feesten en partijen en dat bleek een prachtig bedrijf.

Inza Gast de woordvoerder Economische Zaken was onder de indruk van de grootte van het bedrijf met 35, voornamelijk Amstelveense mensen in dienst. Tevens blijken ze meer dan 100.000 stoelen per jaar te verhuren, die ze bijvoorbeeld plaatsen in de Arena als de Toppers een optreden hebben, maar ook bij North Sea Jazz Festival, of tijdens het Lowlands Festival. Inza Gast: "Ik dacht, dat ze vooral privéfeestjes faciliteren, maar dit blijkt maar een klein deel van hun activiteiten. Nu begrijp ik, waar alle stoelen in tafels vandaag komen als er in de RAI voor honderden studenten examens worden afgenomen. Wat een mooi, gezond bedrijf dat onze regio versterkt en werkgelegenheid biedt aan onze inwoners."

Foto Amstelveen
(Foto VVD-Amstelveen - 2016)

Leden van de VVD-Amstelveen fractie in de bedrijfshal van Accuraat Verhuur met eigenaar Harry Leliveld (3de persoon van links)


Daarnaast blijken de eigenaar Harry Leliveld en zijn zoon Rick liefhebbers van voetbal, dus dragen zij ook hun steentje bij om onder andere Martinus te sponsoren door alle junioren en senioren van shirts te voorzien. Harry Leliveld gaf graag uitleg aan de VVD, hoe hij zijn business succesvol maakt: 'We hebben net een grote investering gedaan door twee nieuwe wasstraten te bestellen die continue draaien om al het glaswerk en servies schoon te houden. We realiseren al jaren mooie groei, die dit soort investeringen mogelijk maakt. "Wie had ooit gedacht, dat deze gigantische ruimte op de Legmeerdijk nog eens krap zou worden voor de opslag van al ons horecamateriaal.'Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.