Bijgewerkt: 22 januari 2021

Vakantie Kids Dagkaarten voor de bus in de hele Kerstvakantie van 2018

Nieuws -> Informatief

Bron: Connexxion
18-12-2018

Vervoersmaatschappij Connexxion heeft voor gezinnen met kinderen (en opa's en oma's) een mooie actie tijdens de Kerstvakantie van 2018. Naar de ijsbaan, een museum of het Amsterdam Light Festival? Pak de bus! (Klein)kinderen kunnen onder begeleiding van een volwassene met het Vakantie Kids Dagkaartje de hele Kerstvakantie reizen voor maar € 1,-. De actie geldt van 22 december t/m 6 januari 2019 voor alle bussen van Connexxion in Amstelland Meerlanden.

Het Kids Dagkaartje. Sinds 2016 reizen kinderen in Amstelland Meerlanden al voor € 1 met het Kids Dagkaartje. Koop je dit kaartje de komende weken bij de chauffeur (of heb je er nog een liggen), dan ruil je deze bij een volgende reis in bij de chauffeur voor een nieuw Vakantie Kids Dagkaartje. Zo is deze weer de hele dag geldig. Je betaalt niets. En wil je een paar dagen later wéér reizen met de (klein)kinderen, dan ruil je dat Vakantie Kids Dagkaartje wéér in bij de chauffeur voor een nieuwe. Kinderen t/m 3 jaar reizen altijd al gratis.

Foto Amstelveen
(Bron Connexxion - 2018)

Sinds 2016 reizen kinderen in Amstelland Meerlanden al voor 1 euro met het Kids Dagkaartje. Koop je dit kaartje de komende weken bij de chauffeur (of heb je er nog een liggen), dan ruil je deze bij een volgende reis in bij de chauffeur voor een nieuw Vakantie Kids Dagkaartje


Bussen van Connexxion Amstelland-Meerlanden rijden in de plaatsen Amstelveen, Aalsmeer, Kudelstaart, Ouderkerk ad Amstel, Uithoorn, Haarlemmermeer en delen van Amsterdam naar o.a. Station Zuid, Elandsgracht/Leidseplein en Bijlmer ArenA. In Haarlem is geldt deze omruilactie actie alleen op buslijnen 255, 300, 340, 346, en 356. Alle informatie en de spelregels zijn te vinden op vakantiekaartje.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.