Bijgewerkt: 28 februari 2020

Veel bezoekers op de banenmarkt in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: UWV
02-10-2009

De zevende editie van de Landelijke Banenmarkt in Amstelveen heeft ongeveer 800 bezoekers getrokken op 1 oktober 2009. Ook kon het evenement, georganiseerd door het UWV WERKbedrijf in samenwerking met de gemeenten Amstelveen, Aalsmeer, Abcoude, Ouder-Amstel, Ronde Venen en Uithoorn, 15 werkgevers verwelkomen.

De massale belangstelling kan worden toegeschreven aan de opgelopen werkloosheid. Ondanks de economische neergang hadden de aanwezige werkgevers tientallen vacatures openstaan.

Voor de eerste keer is de banenmarkt op het Werkplein zelf georganiseerd voor lokale werkzoekenden en werkgevers. Voorgaande jaren is er altijd gekozen voor een centrale locatie in samenwerking met de Werkpleinen in Amsterdam.

Op het Werkplein in het raadhuis konden de aanwezigen onder andere informatie krijgen over de vacatures, workshops volgen en werken aan presentatie- en sollicitatietechnieken. Daarnaast was er een uitgebreid ondernemersplein, met onder meer Kamer van Koophandel, Belastingdienst en Eigen Werk.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.