Bijgewerkt: 3 augustus 2020

Veiling in de Kunstuitleen Amstelveen

Nieuws -> Cultuur

Bron: Kunstuitleen Amstelveen
20-10-2011

Heeft u nog iets nodig voor in huis? Heeft u wel eens een veiling meegemaakt? Dan is dit uw kans! Kom op zaterdag 29 oktober naar Kunstuitleen Amstelveen. Onder de hamer van onze veilingmeester Jan de Bruin wordt een groot aantal kunstwerken geveild.

Diverse technieken, maar ook originele werken, tassen, design, glas, sieraden en keramiek. De veiling begint om 15.00 uur,  en vanaf 14.00 uur is er een “kijkuurtje” onder het genot van een glas wijn. Bekijk hier de digitale catalogus van de veiling.

kunstuitleen Amstelveen
(Bron Kunstuitleen Amstelveen - 2011)

De flyer van de veiling in de kunstuitleen


Kunstuitleen Amstelveen 25 jaar

6 november 2011 bestaat Kunstuitleen Amstelveen 25 jaar! U wordt van harte uitgenodigd om dit samen met ons te vieren op zondag 6 november om 14.30 uur in de kunstuitleen. ***  (lees meer)

Op 18 november 2011 organiseren Kunstuitleen Amstelveen en de Volksuniversiteit Amstelland een excursie naar het Museum voor Schone Kunsten in Gent. (B)

Het Museum voor Schone Kunsten werd in 1798 opgericht en is een van de oudste musea van België. Het gebouw werd meer dan 100 jaar geleden ontworpen door architect Charles van Rysselberghe als een klassieke tempel, ter verheerlijking van de kunsten.

Het museum herbergt een rijke verzameling schilderijen, beelden, wandtapijten, tekeningen en gravuren, waaruit permanent een selectie van 400 à 450 werken tentoongesteld wordt. (lees meer)Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.