Bijgewerkt: 26 januari 2021

Verdachten poging inbraak in Amstelveen snel aangehouden

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
28-10-2011

In de nacht van donderdag op vrijdag 28 oktober 2011 heeft de politie vier mannen aangehouden voor poging inbraak in Amstelveen. Oplettende buurtbewoners belden de politie, nadat ze verdachte geluiden hoorden bij een nabijgelegen restaurant. Binnen een kwartier zijn de verdachten, die ervandoor waren gegaan,aangehouden.

Een buurtbewoner hoorde rond 04:00 uur harde knallen bij een restaurant aan de Amsterdamseweg in Amstelveen en riep ‘hé!’. Direct daarna zag hij een auto met hoge snelheid wegrijden.

De politie is gebeld en agenten kwamen snel ter plaatse. Men had geprobeerd een deur van het restaurant open te breken. Een tweede politie-eenheid reed op de Amstelveenseweg in Amsterdam en zag een auto rijden die aan de opgegeven beschrijving voldeed.

De auto is staande gehouden en in de auto troffen de agenten inbrekerswerktuigen aan. De vier inzittenden zijn overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor verhoor. De kans op een inbraak is aanzienlijk kleiner als er preventiemaatregelen zijn genomen. Kijk voor tips op www.politiekeurmerk.nl .Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.