Bijgewerkt: 23 oktober 2024

Verschillende aanrijdingen in Amstelveen

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Basisteam Amstelveen
23-10-2024

Vorig weekend waren wij druk met verschillende aanrijdingen- meldt Politie Basisteam Amstelveen op Instagram. In de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 oktober 2024 raakte op de Amsteldijk-Noord een auto te water. De twee inzittenden konden gelukkig zelf snel uit de auto klimmen en stonden rillend van de kou naar de verder zinkende auto te kijken.

Foto Amstelveen
(Foto Politie Basisteam Amstelveen - 2024)

Bushokje in het Oude-Dorp vernield en aan de Amsteldijk raakte een auto te water

De brandweer @kazerneamstelveen kwam met duikers ter plaatse om zeker te weten dat niemand meer in de auto zat. De auto is uit het water getakeld en geborgen. Terwijl we daar stonden werden we aangesproken door bewoners. Op de plaats, waar de auto te water is geraakt lag ook een boot… deze was zo 123 niet meer te vinden. De duikers zullen later teruggaan om deze te lokaliseren. De bestuurder is door ons meegenomen naar het bureau en blies 435 µg/L, waarop zijn rijbewijs is ingevorderd. Hij bleek beginnend bestuurder.

De volgende nacht was het weer raak! Een automobilist en mogelijk 3 vrienden reden over de Amsterdamseweg in zuidelijke richting. Ter hoogte van de St. Annakerk is de bestuurder het fietspad opgereden en uiteindelijk tot stilstand gekomen tegen een woning. Het bushokje wat voor de woning stond in het Oude-Dorp is compleet vernield. De foto zegt genoeg….Alle inzittenden zijn er snel vandoor gegaan. De volgende ochtend een persoon zich gemeld aan het politiebureau. Hij zei dat hij de bestuurder was. Het onderzoek loopt nog. We zijn benieuwd wat we aankomend weekend weer gaan meemaken!



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.