Bijgewerkt: 4 augustus 2020

Verslag Verantwoord Ondernemen van Schiphol krijgt B label

Nieuws -> Schiphol

Bron: Schiphol Group
23-03-2009

Het verslag Verantwoord Ondernemen van Schiphol Group over 2008 heeft van Global Reporting Initiative (GRI)  een B label gekregen. Het GRI is een internationale standaard voor verslaglegging van jaarverslagen. Schiphol Group heeft haar Verantwoord Ondernemen verslag vervolgens ook daadwerkelijk laten toetsen door het GRI .

Schiphol Group is de tweede luchthavenonderneming ter wereld die een B label heeft gekregen voor haar verslag Verantwoord Ondernemen.  Het verslag heeft de B label gekregen vanwege haar transparantie en de wijze waarop informatie wordt gegeven over GRI indicatoren.

Schiphol Group maakte in 1992 haar eerste Verantwoord Ondernemen verslag, toen nog Milieuverslag geheten. Sinds 1999 gaat dit volgens de richtlijnen van het GRI. In 2007 behaalde het verslag een C label.

Online

Het verslag Verantwoord Ondernemen en het financieel jaarverslag van Schiphol Group over 2008 zijn vanaf heden te raadplegen op www.schipholgroup.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.