Bijgewerkt: 27 januari 2021

Video 'Op de bres voor Amstelland' in de Buurtkamer

Nieuws -> Informatief

Bron: Dorien Mijksenaar
21-07-2012

Stichting Thuishuis heeft voor de komende zomerse zondag op 29 juli 2012, de hand weten te leggen op de grandioze videofilm 'Op de bres voor Amstelland'. De film kwam tot stand in opdracht van Stichting Beschermers Amstelland, met steun van Ministerie van EL&I, NCRV, Gemeente Amsterdam DRO en Zuidas en Groengebied Amstelland.

koeien Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Koeien in de wei in Amstelland


De filmmakers Musch en Tinbergen hebben jarenlang opnamen gemaakt in en rond de Amstelscheg. Met veel geduld hebben zij de dagelijkse gang van zaken vastgelegd van boeren en van vogels in de polder, van roeiers en vissers langs de Amstelkant.

Door de snelle, soms geestige, montage blijft de kijker geboeid meeleven met de natuur zo dicht bij huis. De NCRV heeft inmiddels deze film al vier keer uitgezonden.

De Buurtkamer, zondag 29 juli om 12.00 uur. Toegang € 5,- inclusief koffie/thee en een boterham na afloop. ’s Middags is de Buurtkamer open, zoals elke zondag van 14.00- 16.00 uur voor een praatje, een drankje, of een spelletje. Opgeven voor de film: 06 43470011. Adres: Buurtkamer, Van der Hooplaan 180 Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.