Bijgewerkt: 3 juni 2020

Video workshop voor kinderen in de bibliotheek

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
07-12-2012

Je eigen videoclip maken, wie wil dat nou niet? De Bibliotheek Amstelland organiseert in de kerstvakantie op 24 en 27 december 2012 en op 2 en 3 januari 2013 leuke workshops voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.

Tijdens de drie uur durende workshop ga je aan de slag om een liedje te leren en daarna maak je jouw eigen videoclip. Voor de clip gebruiken we de liedjes van Kinderen voor Kinderen. Het wordt een leuke muzikale workshop, even lekker wat anders doen dus in de kerstvakantie. Neem wel je broodje mee, voor drinken wordt gezorgd, en zing jezelf in beeld!De workshops worden op 24 december 2012 in de bibliotheek Westwijk gegeven, op 27 december in Aalsmeer, op 2 januari 2013 is het Stadsplein aan de beurt en als laatste bibliotheek Uithoorn op 3 januari. De kosten bedragen 12,50 euro voor drie uur.

Pashouders betalen tien euro en in de voorverkoop geldt nog eens een korting van een euro. Kaartjes zijn in de bibliotheken te koop of online te bestellen via de website www.debibliotheekamstelland.nl . Hier vindt u ook de exacte aanvangstijden. Alle informatie kunt u ook terugvinden via de app ‘Bibliotheek Amstelland’, gratis te downloaden via iTunes store en voor Android via Google Play.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.