Bijgewerkt: 29 februari 2020

Vita Amstelland heeft een nieuwe directeur

Nieuws -> Informatief

Bron: Vita Amstelland
17-10-2016

Sjaak van der Linde wordt per 1 november 2016 benoemd tot directeur van Vita Amstelland. Van der Linde is al sinds maart 2016 werkzaam als interim directeur bij de Amstelveense welzijnsorganisatie. Met zijn brede ervaring als (zelfstandig) interim manager en organisatie adviseur, richt hij zich binnen Vita op het verder vernieuwen van de dienstverlening, de efficiency en de besturing van Vita Amstelland.

Foto Amstelveen
(Bron Vita Amstelland - 2016)

Sjaak van der Linde wordt per 1 november 2016 benoemd tot directeur van Vita Amstelland


Vita Amstelland is sinds januari 2016 onderdeel van Participe Holding. Hiermee is Participe de uitdaging aangegaan om een bestaande organisatie van binnenuit te vernieuwen. Participe staat erom bekend voorop te lopen in de vernieuwing van het welzijnswerk, en is in staat om de verbinding met zorg succesvol vorm te geven. Door deze verbinding kan Vita haar bedrijfsvoering en diensten nu slimmer organiseren. Dit uit zich onder meer in zelfredzaamheid, lagere zorgkosten, deelnamegraad van bewoners en de sociale cohesie in Amstelland.

Sjaak van der Linde opereerde vanaf 2002 als zelfstandig adviseur en interim manager op het gebied van organisatieontwikkeling binnen zowel de profit- als non-profit sector. Daarvoor werkte hij onder andere als consultant bij KPMG. Willem Draaisma, bestuurder van Participe, over de aanstelling: “ Met Sjaak halen we precies de kwaliteit in huis die we nodig hebben in deze tijd van verandering”.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.