Bijgewerkt: 3 augustus 2020

Voorstelling 'AU!' in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
07-03-2013

Op zondag 17 maart 2013 om 14.30 uur speelt 'Plan D' de voorstelling 'AU!' voor iedereen van 4 tot 104 in het Amstelveens Poppentheater!

AU! is een voorstelling over pijn. Over pijn hebben en pijn doen. Over een kapotte knie en een bult op je kop. Over een gebroken hart, dat in duizend stukken op de grond ligt. Over een traan die over je wang rolt, omdat die ene gemenerik je weer eens heeft gepest.

AU! laat zien, dat het leven niet alleen maar roze koek met slagroom en vlaggetjes voor de ramen is, maar dat het ook behoorlijk pijn kan doen. En hoe naar kan die pijn voelen als je van je fiets bent gevallen, je achterover kukelt van het klimrek of als je beste vriend hand in hand loopt met een ander! Wat doe je dan, hoe vind je troost en krabbel je weer overeind?

center>AU Amstelveen
(Foto Leo van Velzen - 2013)

Foto uit de voorstelling 'AU' van Plan Ds-/Andreas Denk

AUUUUUUUUUUWWW!!! Dat doet pijn! Wat nu? Kan pijn je helpen? Je ziet het allemaal in de vrolijke dansvoorstelling ‘AU!’ Wat doe je als je van je fiets bent gevallen, achterover kukelt van het klimrek of je beste vriendinnetje hand in hand ziet lopen met een ander?

Je ziet het allemaal in de voorstelling ‘AU!’ van Plan D. Dit gezelschap was eerder te zien met de dansvoorstellingen ‘Panama’ en ‘Sante Sangre’. Toegangsprijs is € 8,00. Telefonisch reserveren kan op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nl

Over plan D-

Choreograaf, danser en decorontwerper Andreas Denk maakt met zijn stichting Plan D- professioneel danstheater voor de jeugd en voor volwassenen. Verhalen van mensen en bijzondere ruimtes inspireren hem tot het maken van voorstellingen die herkenbaar worden, doordat ze de absurditeit van de hedendaagse mens en de situaties, waarin deze verzeild raakt, blootleggen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.