Bijgewerkt: 29 januari 2020

Voorstelling 'De Kikkerprinses' in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
06-11-2014

Op zondag 16 november 2014 om 14.30 uur gaat 'De Kikkerprinses' van Poppentheater Koekla in het Amstelveens Poppentheater in première. Als een mooie prinses in de paleistuin aan het spelen is met een vrolijk konijn is daar plotseling de tovenaar Bis Bis. Hij wil met haar trouwen. Maar de prinses wil niet.

Foto Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2014)

Christina Boukova speelt in de voorstelling 'De Kikkerprinses'


Daar is de tovenaar zo boos om, dat hij haar betovert in een groene, gladde kikker....wat een schrik. Alleen de juiste prins kan de betovering verbreken. Maar hoe kom je aan een ware prins? Het konijn wil helpen, hij gaat op zoek. Met behulp van o.a. een bolletje wol, een dikke oma-beer en haar kleinkinderen, weet het konijn de juiste prins te vinden. Zo wordt de betovering verbroken...Arme tovenaar.

Een lentefris, muzikaal sprookje gespeeld met de directe kracht van schitterende handpoppen in een verrassend decor. Voor alle kinderen en volwassenen vanaf 4 jaar. Toegangsprijs voor de voorstelling: € 8,00. Reserveren kan via 020-6450439 of via www.Amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.