Bijgewerkt: 28 mei 2020

Voorstelling 'Een bijzonder geschenk' in Theater De Omval

Nieuws -> Informatief

Bron: Diny Bonestroo
18-06-2012

Zondag 8 juli 2012 de voorstelling 'Een bijzonder geschenk' in Theater De Omval door jong talent van Dansschool Moving Harmony en De Theaterschuur uit Diemen. Na maanden van oefenen is het zondag 8 juli zover. Dansschool Moving Harmony verzorgt samen met De Theaterschuur de voorstelling 'Een Bijzonder Geschenk'.

Om 12.00 en 14.00 uur kan iedereen genieten van deze gezellige familievoorstelling. De voorstelling duurt een uur. Het gaat over een meisje dat op haar verjaardag een bijzonder avontuur beleeft. 'Een Bijzonder Geschenk' is een dansvoorstelling over een meisje, dat op haar verjaardag een ouderwetse pop krijgt. Ze vindt de pop niet zo bijzonder en gooit haar meteen in de kast.

geschenk Amstelveen
(Bron D. Bonestroo - 2012)

De flyer van de voorstelling 'Een bijzonder geschenk'


De pop kom tot leven en trekt het meisje de speelgoedwereld in en laat haar met hele andere ogen naar haar speelgoed kijken.  Idee en regie: Natalja Toptchi. Choreografie: Natalja Toptchi, Igor Kourchine en Desiree Rebel. Cast: Leerlingen van Moving Harmony en de Theaterschuur.

Aan de voorstelling doen ongeveer 45 kinderen tussen de 2,5 en 14 jaar mee uit Diemen en Duivendrecht. Wekelijks oefenen de kinderen onder begeleiding van professionals en (oud-) dansers van het Internationaal Danstheater. Kaarten voor de voorstelling zijn verkrijgbaar via www.movingharmony.nl/winkel ,  of voor aanvang van de voorstelling in het theater.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.