Bijgewerkt: 11 juli 2020

Voorstelling 'In de kelder staat een huis' in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
08-10-2018

Theatergroep Winterberg brengt op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober 2018 de laatste try-outs van ‘In de kelder staat een huis’. Deze 2+ voorstelling gaat over een muis die in de kelder van een gigantisch huis woont. Alleen en helemaal tevreden leeft ze in de warme kelder daar beneden. Daar beleeft ze honderd en één bijzondere avonturen. Zaterdag 15.30 uur is uitverkocht en voor de andere tijden zijn het de laatste kaarten.

Op zondag 14.30 uur is het theatergezelschap White Ball uit Sint Petersburg te zien. Een gekke poppentheatercircusvoorstelling uit Rusland. Ontmoet o.a. de temperamentvolle sterke man met zijn getrainde konijn), de mooie zanger en een verliefde romanticus. Ze laten je bijzondere circusacts zien. Wat dacht je van ‘De Ongehoorzame Broek’, ‘De Vliegende Stok’ of ‘Het maffe Konijn’?

Foto Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2018)

De getrainde konijn van het theatergezelschap White Ball uit Sint Petersburg


Een interactieve voorstelling met muziek, jongleren en een zingende zaag. Dit worden verhalen om nog lang over na te praten. Ze laten je bijzondere circusacts zien. Een interactieve voorstelling met muziek, jongleren en een zingende zaag. Dit worden verhalen om nog lang over na te praten. Language is no problem…Deze voorstelling heeft het Amstelveens Poppentheater samen met het Internationale poppentheaterfestival Puppet International in Meppel geprogrammeerd.

‘In de kelder staat een huis’ is te zien vrijdag 12 oktober om 14.30 uur en zaterdag 13 oktober om 13.30 uur en om 15.30 uur) uitverkocht. ‘Circus, a Heart Story’ is te zien op zondag 14 oktober om 14.30 uur. Toegangsprijs beide voorstellingen: € 8,50 per kaartje. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl  of via www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.